SUMMER SALE ☀️ TOT 25% KORTING

MENU
0

Met deze bestelling, planten we 0 boom/bomen

Your Cart is Empty

SUMMER SALE – 20% KORTING

DE FEEL GOOD SANDALEN

Omarm de Bokyna mentaliteit en maak iedere dag een positieve ervaring. Onze sandalen zijn de ideale keus, ongeacht wat je voeten nodig hebben - smalle of brede pasvormen, daar zorgen wij voor. Hierdoor begin jij iedere dag met een paar schoenen dat jouw outfit afmaakt en ook nog eens zacht aanvoelt.

Met liefde handgemaakt

Elk paar sandalen in onze online shop is gemaakt in Thailand met grote zorg en aandacht voor ieder detail door een team van ervaren ambachtslieden. Dit is waarom ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens heerlijk aanvoelen.

100% vegan materialen

Elk stukje stof of materiaal waarmee de Bokyna sandalen zijn gemaakt zijn volledig vegan en vrij van dierlijke bijproducten. Met onze schoenen bescherm je elk levend wezen van moeder aarde.

Geschikt voor elke gelegenheid

Bokyna sandalen zijn veelzijdig en aanpasbaar. Je kunt ermee de stad in, naar het strand, op vakantie en zelfs naar kantoor. Maak je outfit af door elegante stukken toe te voegen of ga voor een casual look. Het is aan jou. Door de waterafstotende materialen en sterke bouw zijn ze geschikt voor de meeste weersomstandigheden en ondergronden.

Gemaakt om lang mee te gaan

Stevig ontworpen en gemaakt met de meest hoogwaardige materialen. Ze kunnen bijna alle weersomstandigheden en dagelijks gebruik weerstaan. Wanneer je kiest voor onze schoenen, dan krijg je er een langdurige bondgenoot bij.

ONZE MISSIE

Wij brengen graag vreugde en comfort naar iedere persoon die onze producten draagt. Dit doen we door iedere dag hoogwaardige materialen te gebruiken en ze met liefde en geduld samen te stellen.

Onze visie

Wij zoeken zorgvuldig naar onze materialen en gebruiken ze met respect voor de planeet en de mensen. Door ethisch-verantwoorde en 100% vegan stoffen te gebruiken leggen wij de basis voor een gemeenschap waarin we goed doen - en dit ook terug verwachten.

Boomplantingsproject

Elk paar sandalen in de BOKYNA online winkel is zorgvuldig met de hand gemaakt, met oog voor detail en uitsluitend van 100% vegan en duurzame materialen. Maar, we willen onze planeet meer geven.


Dit is waarom we samenwerken met Eden Reforestation Projects en één boom planten voor elk paar sandalen dat we verkopen.

LEES VERDER

Collecties

soulmate

Collection

Seastar

Collection

freedom

Collection

AVAILABLE FOR WIDE FEET

waves

Collection

Where are we shipping to?

Purchase from your country’s Bokyna website.
It’s the fastest way to get the feel good sandals.

other countries